– Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι κυβερνητικός. Και πρέπει να είναι κυβερνητικός γιατί αυτή τη στιγμή βλέπουμε δύο συντηρητικά κόμματα τα οποία ανταγωνίζονται για την εξουσία, με το ΠΑΣΟΚ να είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα το οποίο έχει προοδευτική άποψη και προοδευτική πρόταση για το πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

– H περίοδος χάριτος της δημοτικής αρχής του κ. Μπακογιάννη έχει τελειώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα, βλέπει κανείς μία έλλειψη σχεδιασμού και εφαρμογής κανόνων.

– Μία καλή πόλη για τους πολίτες της είναι καλή πόλη για τον τουρισμό. Μία χρονιά στην οποία πραγματικά η Αθήνα έχει την ευκαιρία να πάει πολύ μπροστά, σε ότι αφορά τα τουριστικά, είναι δυνατόν να παρουσιάζουμε αυτήν την εικόνα;

– Στα θέματα ασφάλειας για την Αθήνα, η δημοτική αρχή παίζει ένα ενδιαφέρον επικοινωνιακό παιχνίδι με «αντίπαλο» την κυβέρνηση, όμως έχει γίνει αντιληπτό. Εμείς αυτό το οποίο βλέπουμε είναι μία δημοτική αρχή που σε ό,τι καλό γίνεται θέλει να είναι στο κάδρο και όταν γίνεται κάτι αρνητικό, το αποποιείται και λέει «αυτό δεν είναι δική μου ευθύνη». Αυτό συμβαίνει και στο θέμα της ασφάλειας.

– Η κοινή μας πρόταση με την Ανοιχτή Πόλη για τη μείωση των δημοτικών τελών, είναι ευκαιρία για τον δήμαρχο. Να ακούσει μία διαφορετική πρόταση και ας βγει και να το υλοποιήσει ο ίδιος. Αλλά εδώ δεν έχουμε μία αντιπολίτευση η οποία βγαίνει και λέει «να πάρει δάνειο ο δήμαρχος και να πετάξει λεφτά στην πόλη». Εδώ λέμε κάτι πολύ συνετό. Ότι εφόσον έχεις πλεονάσματα σε ανταποδοτικά, ανταπόδωσέ τα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mR2x49tlvUE