Ενότητα για την Παράταξη – Αναγέννηση για την Πατρίδα

Αγαπητή φίλη,
αγαπητέ φίλε,

Συντρόφισσα και Σύντροφε,Είμαι υποψήφιος για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στην κάλπη της 5ης Δεκεμβρίου. Σε καλώ να συμμετάσχεις σε αυτό το ιστορικό πολιτικό γεγονός, επιλέγοντας με την ψήφο σου την ηγεσία των δυνάμεων της προόδου στην Ελλάδα.

Πιστεύω στην Ενότητα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, την έχω υπηρετήσει σε όλη την πολιτική μου ζωή. Είναι η μεγάλη παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά σε όλες και όλους μας. Θέλω να καταστήσουμε το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα για να μπορέσει να ισορροπήσει πολιτικά η χώρα, το έχει απόλυτη ανάγκη για να προοδεύσει, να αναγεννηθεί.

Πιστεύω στην Αναγέννηση της Ελλάδας. Είναι ένα σχέδιο που δουλεύουμε από το 2017 με τους συνεργάτες μου γιατί πιστεύουμε ότι η χώρα μας δε χρειάζεται να τα περιμένει όλα από έξω, ότι μπορεί να σταθεί στα δικά της πόδια. Γιατί γνωρίζουμε, το γνωρίζουμε όλοι, ότι σε κάθε γωνιά της χώρας ζουν πολίτες οι οποίοι διψούν να κάνουν πράγματα, βλέπουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αστείρευτο πλούτο ο οποίος μένει αναξιοποίητος.

Σχέδιο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και γνωρίζω τί σημαίνει αγορά και το να επιβιώνεις σε αυτή, καταφέρνοντας και διεθνή αναγνώριση. Λατρεύω την ενασχόληση με τα κοινά, την πολιτική, τον εθελοντισμό, την προσφορά στον άνθρωπο. Μου αρέσει να εντοπίζω τη ρίζα ενός προβλήματος και μετά να αναδεικνύω την αξία των ανθρώπων που το αντιμετωπίζουν. Δεν ζω από την πολιτική, δεν είναι για μένα επάγγελμα, είναι τρόπος ζωής.

Ποιος είμαι

Πιστεύω πως τίποτα δεν θα αλλάξει στη χώρα χωρίς εμάς. Εμείς είμαστε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη χώρα. Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Είναι τα 2.000.000 Ελληνίδων και Ελλήνων που έχουν σταματήσει να ψηφίζουν από το 2009. Είναι και πολλοί περισσότεροι, που ακόμα ψηφίζουμε, κοιτάμε όμως με απογοήτευση τα σημερινά κόμματα εξουσίας. Αυτή η παραίτηση, αυτή η απογοήτευση, πρέπει να γίνει συμμετοχή, πρέπει να γίνει ελπίδα.Η στήριξη και η ψήφος που σου ζητάω είναι μια δήλωση συμμετοχής. Όχι σε κάτι που τελειώνει στην κάλπη του Δεκεμβρίου αλλά σε κάτι μεγαλύτερο, σημαντικότερο και υπέροχο: σε μία προσπάθεια να αφήσουμε στην επόμενη γενιά μία Ελλάδα δικαιότερη, ισχυρότερη, περήφανη. Μία Ελλάδα αναγεννημένη μέσα στην οποία κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας θα μπορεί να νιώσει ότι πατά στέρεα και δημιουργεί ελεύθερα.

Στήριξέ μας

/ /

Παρακαλούμε επιλέξτε τους τρόπους που θέλετε να λαμβάνετε νέα από τον Παύλο Γερουλάνο.

Θέλω να γίνω εθελοντής

Θέλω να ενημερώνομαι για την καμπάνια

Eπίλεξτε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάνοντας κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

Ευχαριστούμε!
Κάτι πήγε στραβά! Δοκιμάστε ξανά.

Please select all the ways you would like to hear from Pavlos Yeroulanos:

Newsletter

Direct Mail

Customized Online Advertising

Required at least one option.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices Mailchimp.

I agree with terms and conditions

Τhank you!
Something went wrong! Please try again.
Marketing Permissions

Please select all the ways you would like to hear from Pavlos Yeroulanos:

Newsletter

Direct Email

Customized Online Advertising

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Required at least one option OK