Ενότητα για την Παράταξη – Αναγέννηση για την Πατρίδα

Αγαπητή φίλη,
αγαπητέ φίλε,

Συντρόφισσα και Σύντροφε,

Πιστεύω στην Ενότητα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, την έχω υπηρετήσει σε όλη την πολιτική μου ζωή. Είναι η μεγάλη παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά σε όλες και όλους μας. Θέλω να καταστήσουμε το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑ.ΣΟ.Κ. κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα για να μπορέσει να ισορροπήσει πολιτικά η χώρα, το έχει απόλυτη ανάγκη για να προοδεύσει, να αναγεννηθεί.

Πιστεύω στην Αναγέννηση της Ελλάδας. Είναι ένα σχέδιο που δουλεύουμε από το 2017 με τους συνεργάτες μου γιατί πιστεύουμε ότι η χώρα μας δε χρειάζεται να τα περιμένει όλα από έξω, ότι μπορεί να σταθεί στα δικά της πόδια. Γιατί γνωρίζουμε, το γνωρίζουμε όλοι, ότι σε κάθε γωνιά της χώρας ζουν πολίτες οι οποίοι διψούν να κάνουν πράγματα, βλέπουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αστείρευτο πλούτο ο οποίος μένει αναξιοποίητος.

Σχέδιο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και γνωρίζω τί σημαίνει αγορά και το να επιβιώνεις σε αυτή, καταφέρνοντας και διεθνή αναγνώριση. Λατρεύω την ενασχόληση με τα κοινά, την πολιτική, τον εθελοντισμό, την προσφορά στον άνθρωπο. Μου αρέσει να εντοπίζω τη ρίζα ενός προβλήματος και μετά να αναδεικνύω την αξία των ανθρώπων που το αντιμετωπίζουν. Δεν ζω από την πολιτική, δεν είναι για μένα επάγγελμα, είναι τρόπος ζωής.

Ποιος είμαι

Τα τελευταία χρόνια, πάρα πολλοί συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν, γύρισαν την πλάτη στην πολιτική. Ένιωσαν ότι δεν εκφράζονται. Όμως, την ιστορία τη γράφουν όσοι συμμετέχουν. Τις εξελίξεις τις καθορίζουν όσοι γίνονται μέρος τους. Γι’ αυτό, αυτή η παραίτηση, αυτή η απογοήτευση, πρέπει να γίνει συμμετοχή, πρέπει να γίνει ελπίδα. Θέλει προσπάθεια, ναι. Όμως εμείς έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε όσα μας ενοχλούν. Εμείς θα διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν. Και εμείς πρέπει να δράσουμε, αν φιλοδοξούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη χώρα μας. Έλα να δράσουμε μαζί. Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

Μάθε περισσότερα

/ /

Παρακαλούμε επιλέξτε τους τρόπους που θέλετε να λαμβάνετε νέα από τον Παύλο Γερουλάνο.

Θέλω να γίνω εθελοντής

Θέλω να ενημερώνομαι για την καμπάνια

Eπίλεξτε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάνοντας κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

Ευχαριστούμε!
Κάτι πήγε στραβά! Δοκιμάστε ξανά.

Please select all the ways you would like to hear from Pavlos Yeroulanos:

Newsletter

Direct Mail

Customized Online Advertising

Required at least one option.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices Mailchimp.

I agree with terms and conditions

Τhank you!
Something went wrong! Please try again.
Marketing Permissions

Please select all the ways you would like to hear from Pavlos Yeroulanos:

Newsletter

Direct Email

Customized Online Advertising

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Required at least one option OK