η ΑΛΛΑΓΗ είσαι ΕΣΥ

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,
Συντρόφισσα και Σύντροφε,

Πιστεύω στην Ενότητα της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης. Την έχω υπηρετήσει αδιαπραγμάτευτα στη ζωή μου, μέσα από ένα πρίσμα πολιτικό και πάντα σεβόμενος τις Αρχές και τις Αξίες του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Μόνο η ενότητα μπορεί να μας οδηγήσει με ασφάλεια στην ανάκαμψη της Παράταξης, απαραίτητη προϋπόθεση -κατ’ εμέ- για την Αναγέννηση της Πατρίδας.

Πιστεύω στην Αναγέννηση της Ελλάδας. Αυτή η μεγάλη αλλαγή που θέλουμε να δούμε, ξεκινά από μια δυναμική αλλαγή στον χώρο της πολιτικής. Ξεκινά από εμάς. Από το 2009 μέχρι σήμερα 2.000.000 Ελληνίδες κι Έλληνες έχουν σταματήσει να ψηφίζουν νιώθοντας ότι η πολιτική κατάσταση της χώρας δεν τους εκπροσωπεί. Πολλοί περισσότεροι, ενώ ακόμα ψηφίζουμε, κοιτάμε τα σημερινά κόμματα με απογοήτευση αρνούμενοι να συμμετάσχουμε σε αυτά ενεργά.

Σε έναν κόσμο ο οποίος αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς και δημιουργεί συνέχεια ευκαιρίες και κινδύνους δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε το σημερινό πολιτικό σύστημα να αλλάξει ως διά μαγείας. Εμείς πρέπει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη χώρα μας.

Μία αλλαγή, που θα βασίζεται σε οκτώ συγκεκριμένους πυλώνες, οι οποίοι αποτελούν το όραμά μου για το κοινό μας αύριο:

Πρώτον, η διεύρυνση της παραγωγικής βάσης και η απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων μέσα από την αποσυγκέντρωση της εξουσίας και τη δίκαιη κατανομή του πλούτου. Δηλαδή, μια ριζοσπαστική αλλαγή στην πολιτική διοίκηση της χώρας, που θα μας επιτρέψει να χτίσουμε δημιουργικούς πυρήνες σε όλη την Ελλάδα, όπου η τοπική αυτοδιοίκηση, τα επιμελητήρια, τα Πανεπιστήμια, τα εργατικά κέντρα, οι συνεταιρισμοί και οι ομάδες παραγωγών, εμείς οι ίδιοι, θα συνεργαζόμαστε για να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις, οι οποίες σήμερα νιώθουν εγκλωβισμένες, διασφαλίζοντας ότι καμία και κανένας δε θα μένει πίσω.

Δεύτερον, η οικονομική, διπλωματική και στρατιωτική υπεροχή της χώρας ώστε να λειτουργήσει ως παράγοντας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, σε μία εποχή που οι γεωπολιτικές της εξελίξεις μας δείχνουν κάθε μέρα και πιο απαιτητικά ότι επείγει να επανασυνδεθούμε με την πραγματικότητα.

Τρίτον, η καταπολέμηση της φτώχειας με σύγχρονες κοινωνικές δομές και ριζοσπαστικές πολιτικές όπως το καθολικό βασικό εισόδημα.

Τέταρτον, η δίκαιη φορολόγηση του πλούτου και το περιουσιολόγιο.

Πέμπτον, κάθε μέτρο για δραστική μείωση του χρόνου και του κόστους απονομής δικαιοσύνης. Οι καθυστερήσεις στην απονομή της δικαιοσύνης είναι ένα μεγάλο αγκάθι στη λειτουργία της δημοκρατίας μας και πρέπει επιτέλους να το ξεριζώσουμε.

Έκτον, ένα σύστημα παιδείας που διασφαλίζει το δημόσιο χαρακτήρα της και προσφέρει επιλογές δια βίου.

Έβδομο, ένα δημόσιο σύστημα υγείας όπου οι υποδομές είναι αντίστοιχες της ποιότητας του ιατρικού του προσωπικού και λειτουργεί πλουτοπαραγωγικά εξάγοντας υπηρεσίες.

Και τέλος, όγδοο, η πορεία προς την ενεργειακή αυτονομία της χώρας με τελικό στόχο την ατομική παραγωγή και την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι ένας τομέας που η διαχείρισή του μας χτυπάει την πόρτα επιτακτικά.

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε, έλα να γίνουμε μαζί η Αλλαγή που έχουμε όλοι ανάγκη.

/ /

Παρακαλούμε επιλέξτε τους τρόπους που θέλετε να λαμβάνετε νέα από τον Παύλο Γερουλάνο.

Θέλω να γίνω εθελοντής

Θέλω να ενημερώνομαι για την καμπάνια

Eπίλεξτε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάνοντας κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

Ευχαριστούμε!
Κάτι πήγε στραβά! Δοκιμάστε ξανά.

Please select all the ways you would like to hear from Pavlos Yeroulanos:

Newsletter

Direct Mail

Customized Online Advertising

Required at least one option.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices Mailchimp.

I agree with terms and conditions

Τhank you!
Something went wrong! Please try again.
Marketing Permissions

Please select all the ways you would like to hear from Pavlos Yeroulanos:

Newsletter

Direct Email

Customized Online Advertising

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Required at least one option OK

Ήρθε η ώρα.
Υπογράφουμε – Στηρίζουμε
Παύλο Γερουλάνο!

Σχέδιο για την κοινωνία
Κόμμα που ακούει την κοινωνία
Ενότητα με προοπτική

Υπογράφω – Στηρίζω