Πού και πώς ψηφίζεις την Κυριακή

 

Φίλη μου, φίλε μου,

Σε περιμένω στην κάλπη του Κινήματος Αλλαγής στις 5 του Δεκέμβρη!

Πού και πώς όμως ψηφίζεις την Κυριακή; Ας μοιραστούμε μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες:

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις την αίτηση Εγγραφής Μέλους/Φίλου. Αν την εκτυπώσουμε και την έχουμε συμπληρωμένη θα ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής μας στα εκλογικά κέντρα.

Εδώ βλέπεις το διαδραστικό χάρτη για να βρεις αναλυτικά τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα αλλά και τα εκλογικά κέντρα του εξωτερικού.

Και να θυμάσαι ακόμα τα εξής:

  1. Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο, είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος ή συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος του Κινήματος.
  2. Μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής μπορούν να εγγραφούν Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών, που αποδέχονται τις αρχές και τις επιδιώξεις του, εφόσον όμως δεν συμμετέχουν σε άλλο ελληνικό πολιτικό κόμμα ή σε οργανώσεις και φορείς, των οποίων οι στόχοι έρχονται σε αντίθεση με αυτούς του Κινήματος.
  3. Δικαίωμα ψήφου στο δεύτερο γύρο (αν χρειαστεί) έχουν μόνο όσα μέλη ή φίλοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή (5 Δεκεμβρίου).
  4. Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου καθώς και οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων, θα έχουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου.
  5. Οι ψηφοφόροι δεν έχουν την υποχρέωση διενέργειας test ή επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους σε όλους τους κλειστούς χώρους.
  6. Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με την διαδικασία μπορείς να ενημερωθείς στο site του Κινήματος Αλλαγής.

Για την Αναγέννηση της πατρίδας και της παράταξης,
έλα στην κάλπη.
Γίνε εσύ η Αλλαγή!

Σε ευχαριστώ!

Παύλος Γερουλάνος

/ /

Παρακαλούμε επιλέξτε τους τρόπους που θέλετε να λαμβάνετε νέα από τον Παύλο Γερουλάνο.

Θέλω να γίνω εθελοντής

Θέλω να ενημερώνομαι για την καμπάνια

Eπίλεξτε τουλάχιστον ένα από τα παραπάνω.

Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάνοντας κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Αποδέχομαι τους όρους χρήσης

Ευχαριστούμε!
Κάτι πήγε στραβά! Δοκιμάστε ξανά.

Please select all the ways you would like to hear from Pavlos Yeroulanos:

Newsletter

Direct Mail

Customized Online Advertising

Required at least one option.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices Mailchimp.

I agree with terms and conditions

Τhank you!
Something went wrong! Please try again.
Marketing Permissions

Please select all the ways you would like to hear from Pavlos Yeroulanos:

Newsletter

Direct Email

Customized Online Advertising

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Required at least one option OK