– Η παρακολούθηση του τηλεφώνου ενός αρχηγού κόμματος ο οποίος συνομιλούσε με δημοτικούς συμβούλους της Αθήνας, είτε της δικής μας παράταξης, είτε άλλων παρατάξεων, σημαίνει πως είχαν καταγραφεί και δικές μας συνομιλίες. Επομένως δεν γίνεται το θέμα να μην αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο.

–  Ο κ. Μπακογιάννης είναι μέρος ενός συστήματος που θα κάνει ό,τι μπορεί για να μπλοκάρει τη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης.

– Όταν η κυβέρνηση επιτίθεται στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με αυτόν τον τρόπο, παρακολουθώντας το τηλέφωνο του, το κόμμα δεν μπορεί παρά να συσπειρωθεί γύρω από τον αρχηγό του. Εμείς αφενός θα υπερασπιστούμε τη διαφάνεια, την αλήθεια και τη βούληση μας να προχωρήσει η διαλεύκανση της υπόθεσης και αφετέρου δε, θα κρατήσουμε ψηλά τα θέματα που αφορούν την ελληνική οικογένεια μπροστά σε ένα πολύ δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Εμάς αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή, δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στα θέματα της δημοκρατίας, μόνο χάριν της οικονομίας. Δυστυχώς η Κυβέρνηση μας έβαλε σε μία κατάσταση όπου οφείλουμε να υπερασπιστούμε και τη δημοκρατία, την οποία η ίδια διέλυσε.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη χθεσινή μου παρέμβαση στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra Channel παρακάτω:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xl3wivumWj0