-Η αύξηση του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ κατά 40% περίπου ήταν μια σημαντική αύξηση, σε μια προεκλογική περίοδο που μας χτυπούσαν, τόσο από τα αριστερά όσο και από τα δεξιά. Οι δημοσκοπήσεις μάς έδειχναν χαμηλά και είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσουμε. Άκουσα δημοσκόπους που έλεγαν ότι αύξησαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί φοβήθηκαν το bullying. Ο κόσμος θα χάσει εντελώς την πίστη του στις δημοσκοπήσεις και το ερώτημα που προκύπτει είναι, αυξήθηκαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μειώνοντας ποιων τα ποσοστά; Ενώ στις λαϊκές ο κόσμος ήθελε να μας ακούσει, ήθελε να ακούσει τις προτάσεις μας, η εικόνα που δινόταν από τις δημοσκοπήσεις ήταν κατώτερη από αυτή που τελικά είδαμε. Είναι σημαντικό, να καταλάβουμε ότι το ΠΑΣΟΚ αναγνωρίζεται ως μια σοβαρή αντιπολίτευση, μια αντιπολίτευση που δεν έχει κανένα πρόβλημα να ταχθεί και με τη ΝΔ, όταν μιλάμε για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, αλλά και να κάνει αντιπολίτευση, γιατί πρέπει. Αυτό, νομίζω, θα κρίνει από δω και πέρα το επόμενο αποτέλεσμα και το ΠΑΣΟΚ έχει δώσει σοβαρά δείγματα γραφής.

– Προτεραιότητα αποτελούν οι ψηφοφόροι, οι οποίοι δεν ψηφίζουν πια. Οι άνθρωποι αυτοί, —πολλοί εκ των οποίων είναι, ιστορικά, ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ— περιμένουν να ακούσουν έναν λόγο προοδευτικό, ο οποίος να έχει σοβαρότητα και να μιλάει για τα θέματα που τους αφορούν. Προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτήν την ψήφο, φέρνοντας προτάσεις στο τραπέζι και κάνοντας αντιπολίτευση, όπως θεωρούμε πως πρέπει. Όλα τα άλλα, είναι δεύτερες κουβέντες. Για αυτό, είναι σημαντικό, να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας. Ο κ. Τσίπρας μέσα στον πανικό της μείωσης των ποσοστών του, τα έβαλε με οποιονδήποτε μπορούσε, ενώ θα έπρεπε να αναγνωρίσει το λάθος, το οποίο του πήρε 24 ώρες να αναγνωρίσει. Είναι συμπυκνωμένος ο πολιτικός χρόνος και θεωρώ πως όσο πιο νηφάλιοι είμαστε, τόσο περισσότερο ο κόσμος θα ψηφίζει την επόμενη ημέρα. Με γνώμονα, ποια θα είναι η καλύτερη Βουλή την επόμενη ημέρα και πώς θα γίνει πιο σοβαρή η αντιπολίτευση.
Παρατηρείται μια τάση στήριξης του κ. Μητσοτάκη και αποδοκιμασίες προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι ήρθαν κοντά μας σε κάποια περίοδο, και με τη διάθεση να στείλουν ένα μήνυμα προς το ΣΥΡΙΖΑ, πήγαν ακόμα πιο πέρα. Είναι νωρίς να πούμε ακόμα που πρόσκεινται αυτοί οι άνθρωποι. Εμείς, θα συνεχίσουμε όπως κινηθήκαμε μέχρι σήμερα. Είναι ώρα να συσπειρώσουμε δυνάμεις για να μπορέσουμε να κάνουμε σοβαρή αντιπολίτευση. Διότι ο κ. Μητσοτάκης έχει μια κυριαρχία μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά από την πορεία του μέχρι σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν δείξει δείγματα αλαζονείας από την εξουσία. Άλλωστε και τα Τέμπη και οι υποκλοπές, είναι δείγματα του τι μπορεί να πάει λάθος, όταν η σχέση σου με την εξουσία είναι τόσο σφιχτή. Απέναντι σε αυτή τη ΝΔ, χρειάζεται νηφάλιος λόγος και σκληρή αντιπολίτευση. Και αυτό, είναι κάτι που εμείς κάνουμε. Παρότι κάθε φορά που πηγαίναμε στα κανάλια η πρώτη ερώτηση ήταν ποιος θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα.

-Το πιο σημαντικό που έχουμε να κάνουμε σε αυτές τις λίγες μέρες που έχουμε μπροστά μας μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, είναι να εξηγήσουμε γιατί οι τεράστιες ανισότητες που μεγαλώνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι επικίνδυνες. Ανισότητες σε εισόδημα, σε πλούτο και σε πρόσβαση στην εξουσία. Ο τρόπος με τον οποίο πορεύεται ο κ. Μητσοτάκης, θα εντείνει αυτές τις ανισότητες. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει προτάσεις σε αυτήν την κρίση που περνάει η κοινωνία μας. Για μένα είναι πλέον ζητούμενο ο έλεγχος της εξουσίας, ώστε να μη συνεχίσουν να διευρύνονται αυτές οι ανισότητες. Η δουλειά μας είναι να κάνουμε σοβαρή αντιπολίτευση, το οποίο θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος. Ακόμα και όταν έχουμε προσπάθειες από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ να μας εντάξουν σε μια αντιπαράθεση, η οποία είναι πραγματικά άγονη.

-Δεν μπορούμε να έχουμε τα ίδια διλήμματα που είχαμε μέχρι σήμερα, γιατί δεν είναι αυτό το ζητούμενο στην κάλπη. Ο κόσμος υποστήριξε τον κ. Μητσοτάκη για τους λόγους του. Από την άλλη μεριά έχει εμάς, μια προοδευτική παράταξη η οποία πρέπει να αρθρώσει το δικό της λόγο. Αυτός ο λόγος δεν μπορεί να είναι μόνο βάσει των σεναρίων Κυβέρνησης, αλλά να στηρίζεται στο τι πρέπει να πούμε στον κόσμο για να μας δείξει εμπιστοσύνη. Η στάση που οφείλουμε να έχουμε, είναι μια στάση σοβαρότητας στην αντιπολίτευσή μας, έτσι ώστε ο κόσμος να μας εμπιστευτεί. Είδαμε μια άνοδο, την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε. Δεν είμαστε κόμμα διαμαρτυρίας, είμαστε κόμμα εξουσίας και το πρώτο μας βήμα είναι να ξέρει ο κόσμος τι εκπροσωπούμε. Είχαμε μια δύσκολη προεκλογική περίοδο τις προηγούμενες εβδομάδες, διότι υπήρχαν διαφορετικά διακυβεύματα πάνω στο τραπέζι. Τώρα όμως, το διακύβευμα είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να υπάρξει μια προοδευτική πρόταση η οποία να είναι σοβαρή, μετρημένη και να κάνει τη σκληρή αντιπολίτευση που απαιτείται στη Νέα Δημοκρατία.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξή μου στον «Real FM 97,8», στη δημοσιογράφο Κάτια Μακρή:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Oe6F6vyBXSs
Warning: file_get_contents(domain/sexxx.top.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

play youtube,
xvideos,
xvideos,
hentai,
porn,
xxx,
Phim sex,
tiktok download,
MÚSICA MP3,
Ludacris And Queen Latifah Movie,
How Many Belts Does Devin Haney Have,
Versace Pendant,
How Long Does It Take To Get A Cat Neutered,
Anastasia Knight,
Rb Salzburg Vs Chelsea F C Stats,
F 35 Lightning Ii Top Speed,
Pornos It,
Rabies Vector Species,
Hedges Direct,
Finales Nba,
Forcefields Shoe Toe Box Crease Protectors,
Pro Football Jerseys,
Billy Price,
Ring Fit Adventures,
Boston Red Sox Record,
phimsex,
Marc Jacobs Womens Shoes,
orgia,
Plaza Premium Lounge Orlando Reviews,
New Jan 6th Footage,
Active Duty Service Member,
Is Subway Closing Down,
International Friendly Matches Today,
9527 Westheimer Rd Houston Tx 77063,
Proximo Juego De Cuba En El Clasico Mundial De Beisbol,
2023 Playoff Standings,
Hot Topic Canada,
Www Delta Com,