Στο πλαίσιο των συναντήσεων μου με ανθρώπους από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, είχα σήμερα το πρωί την ευκαιρία να βρεθώ με μέλη των διοικητικών συμβουλίων των νοσοκομείων “Γ. Γεννηματάς” και “Σωτηρία”προκειμένου να συζητήσουμε από κοινού τη φιλοσοφία αλλά και τις παρεμβάσεις εκείνες που θα προσφέρουν σε κάθε πολίτη εύκολη πρόσβαση αλλά και ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μαζεύοντας παράλληλα την σπατάλη.
Πέρα από τα διοικητικά στελέχη των νοσοκομείων, πραγματοποίησα συζητήσεις με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους εργαζόμενους των δύο νοσοκομείων, προσπαθώντας να αντλήσω μέσα από τις εμπειρίες τους, τα στοιχεία εκείνα που απεικονίζουν όσο το δυνατόν πληρέστερα την κατάσταση που επικρατεί σήμερα σε δύο από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της χώρας.Μοιράστηκα με τον κόσμο τη δική μου προσωπική εμπειρία από το ΥΠΠΟΤ και είχα την ευκαιρία να μιλήσω για το έργο που επιτελέσαμε εκεί επί δυόμιση χρόνια.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκα στην ανάγκη ενίσχυσης του ιατρικού τουρισμού αλλά κυρίως στην ανάγκη για συλλογική, συντονισμένη προσπάθεια προκειμένου να βγει η πατρίδα μας από την κρίση. Μια προσπάθεια που πρέπει να υιοθετηθεί από όλους.