Την Κυριακή 8 Μαΐου, στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων, νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών, η κοινωνία έδειξε ότι είναι ακόμα εδώ, μαζί μας, έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή.

Ο κόσμος αγκαλιάζει μέρα με τη μέρα το ΠΑΣΟΚ.

Η εντυπωσιακή συμμετοχή – παρά τα σημαντικά οργανωτικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν – δημιουργεί εκτός από τον εύλογο ενθουσιασμό, μία μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη απέναντι στην ιστορία της παράταξής μας. Ευθύνη απέναντι στο μέλλον της πατρίδας.

Οφείλουμε να ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και όραμα. Να μετατρέψουμε τις αρχές και τις αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε το ΠΑΣΟΚ σε θέσεις και προτάσεις για το σήμερα και το αύριο.

Να φέρουμε στον δημόσιο διάλογο τις τολμηρές, ρηξικέλευθες, δυναμικές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος για να φύγει με ταχύτητα και κυρίως με κοινωνική δικαιοσύνη προς τα εμπρός.

Το συνέδριο που έρχεται είναι η ιστορική ευκαιρία μας να το πετύχουμε. Έτσι θα καταφέρουμε να εκφράσουμε όλες τις προοδευτικές Ελληνίδες και Έλληνες. Να γίνουμε ξανά δύναμη αλλαγής και ελπίδας.

Συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν και σε όσους συμμετείχαν, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έμειναν για ώρα στις ουρές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί, από τη βάση, για την ολική επαναφορά της προοδευτικής παράταξης.

Καλημέρα Ήλιε!