Φίλες και φίλοι

Είχαμε ένα όνειρο

Να δούμε την πόλη μας μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Μια πόλη ανθρώπινη με κανόνες που τηρούμε όλοι μας. Με εγκαταστάσεις που χαιρόμαστε όλοι μας. Και μετά ήρθαν τα μικρά προνόμια και τα μεγάλα συμφέροντα. Η κακοδιαχείριση και η σπατάλη. Και το όνειρο χάθηκε. Έξι χρόνια μετά είμαστε εδώ για να κάνουμε το  όνειρο πράξη. Ανοίξαμε το κωπηλατοδρόμιο για να το χαίρονται οι οικογένειές μας. Πληρώναμε 2 εκατομμύρια το χρόνο security και το κρατούσαμε κλειστό.

Δημοπρατήσαμε το Tae Kwon Do για να γίνει η Αθήνα μεγάλος συνεδριακός προορισμός. Και μέχρι να γίνει, το παραχωρήσαμε σε θεατρικές ομάδες, σε νέα παιδιά για να κάνουν πρόβες.

Κρατήσαμε ζωντανό το Badminton για να χαίρονται παραστάσεις μικροί και μεγάλοι. Και σε λίγο ανοίγουμε το ΟΑΚΑ για να το χαίρονται όλοι και για να γίνει τουριστικός προορισμός.

Χθες ανακοινώσαμε ότι η Ακρόπολη θα μένει ανοιχτή από το πρωί ως το βράδυ, χειμώνα – καλοκαίρι.

Και σήμερα είμαστε εδώ για να κάνουμε το αυτονόητο. Να παραχωρήσουμε τα Λιόσια στους ανθρώπους που ανήκει, στις ομοσπονδίες των νέων αθλητών για να προπονούνται και να το γεμίσουν ζωντάνια.

Βήμα-βήμα, ξανακερδίζουμε το όνειρο και το κάνουμε δικό μας και πάλι. Βήμα-βήμα θα κερδίσουμε τη μάχη της Αθήνας. Για να ξαναβρεί, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, την ψυχή της.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε.

Νοιαστείτε το

Χαρείτε το

Ζωντανέψτε το

Και κάντε το σπίτι σας

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις των cookies για να δείτε το video