«Ο κ. Μητσοτάκης έχει υποτιμήσει την κρίση που έρχεται. Και την αίσθηση ελέγχου που λανθασμένα έχει, θα την ξεπεράσουν τα γεγονότα» υποστήριξε ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας στον δημοσιογράφο Κωστή Μοσχολιό στο The Caller, συμπληρώνοντας: «Όσο κρατάει αυτή η περίοδος της κρίσης, με μόνη την τακτική των αποσπασματικών μέτρων υπέρ των ευάλωτων στρωμάτων, θα έρθει σε οικονομικό αδιέξοδο. Βέβαια υπάρχει το ιστορικό προηγούμενο «Κώστας Καραμανλής», να τα παρατήσει δηλαδή όλα, και να δραπετεύσει ζητώντας να συνεργαστούμε όλοι μαζί και πάει λέγοντας. Η Ελλάδα όμως, περισσότερο από συνεργασίες – σωσίβια, έχει ανάγκη από πραγματικές μεταρρυθμίσεις που θα δίνουν στους πολίτες και στη χώρα δυναμική για το μέλλον που έρχεται.»

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε και στη δημοσκοπική άνοδο του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ στον δρόμο για το συνέδριο του κόμματος, που έχει προγραμματιστεί για τις 20-22 Μαΐου:

«Βλέπω τη σταθεροποίηση των δημοσκοπικών ποσοστών του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ ως μία πολύ λογική εξέλιξη μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Τώρα ο κόσμος περιμένει να δει και από τον πρόεδρό μας αλλά και από εμάς, τη στάση μας στα μεγάλα ζητήματα. Μέχρι τις εκλογές λοιπόν, θα έχουμε αρκετές ευκαιρίες να κριθούμε και να βγούμε μπροστά. Ο κόσμος σίγουρα μας ακούει, σίγουρα μας ακούει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχουν δει παράλληλα τα ποσοστά τους να μειώνονται. Βλέπω επίσης μια προσπάθεια τόσο από ΝΔ όσο και από ΣΥΡΙΖΑ κατά καιρούς να μας μιμηθούν, διότι κινούμαστε σωστά. Όλα αυτά είναι υπέρ μας. Όσο λοιπόν θα συμβαίνουν πολιτικά γεγονότα, θα έχουμε δυνατότητα να εμβαθύνουμε τη σχέση μας με την κοινωνία, με κορυφαίο πολιτικό γεγονός, τις επόμενες εθνικές εκλογές.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ