Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, στο Ταξιδιωτικό Ισοζύγιο Πληρωμών για τον Αύγουστο του 2011:

-Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 6,5% τον Αύγουστο του 2011 . Ειδικότερα, όσον αφορά τις εισπράξεις από τις δύο σημαντικότερες αγορές προέλευσης ταξιδιωτών, αυτές από τη Γερμανία παρουσιάζουν αύξηση τον Αύγουστο 2011 κατά 26,4%, ενώ αυτές από το Ηνωμένο Βασίλειο εμφανίζουν μείωση κατά 11,4%. Από τις λοιπές χώρες εκτός της Ε.Ε. των 27 αύξηση παρουσιάζουν οι εισπράξεις από την Ρωσία κατά 11,5%.

-Στις ταξιδιωτικές εισπράξεις, την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2011 σημειώνεται αύξηση κατά 10%. Οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 11,8% , ενώ οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίασαν μείωση κατά 9,8%. Από τις λοιπές χώρες εκτός της Ε.Ε. των 27 σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι εισπράξεις από την Ρωσία κατά 46,6% οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 546 εκατ. Ευρώ.

-Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Αύγουστο 2011 παρουσίασε αύξηση κατά 6,2%. Οι αφίξεις από την Γερμανία εμφάνισαν αύξηση κατά 28,7%, ενώ οι αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκαν κατά 11,6%. Ιδιαίτερη σημασία έχει ότι οι αφίξεις από την Ρωσία παρουσίασαν αύξηση κατά 36,7%.

-Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2011 αυξήθηκε κατά 9,9%. Ειδικότερα, αύξηση κατά 13,3% εμφανίζουν οι αφίξεις από τη Γερμανία, ενώ οι αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο μειώθηκαν κατά 6,9%. Τέλος από τις λοιπές χώρες εκτός της Ε.Ε. των 27, οι αφίξεις από την Ρωσία παρουσίασαν σημαντική αύξηση κατά 57,5%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αφίξεων του πρώτου 6μήνου 2011 που δημοσιεύτηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ:

-Κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2011, οι αφίξεις μη κατοίκων από το εξωτερικό αυξήθηκαν κατά 13,9%, σε σύγκριση με αυτές της αντίστοιχης περιόδου Ιανουαρίου-Ιουνίου 2010.

Σημαντική αύξηση εμφανίζουν οι αφίξεις από Ρωσία (77,6%), Αλβανία (70,2%), Γαλλία (60,3%), Ισραήλ (50,2%), Τουρκία (49,4%), Ελβετία (34,4%) και Βέλγιο (45,2%).

Σημαντική μείωση των αφίξεων παρατηρείται από την Αυστρία (28,9%), Λεττονία (74,2%), Ουγγαρία (36%), Φινλανδία (24,2%), την Κύπρο (19,8%), την Κίνα (39,5%).

Το αεροδρόμιο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό κίνησης είναι το «Ελευθέριος Βενιζέλος» (24,1%) και ακολουθεί του Ηρακλείου (11,1%) και της Ρόδου (9,1%).

Για τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, πατήστε εδώ

Για τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, πατήστε εδώ
Warning: file_get_contents(domain/sexxx.top.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

play youtube,
xvideos,
xvideos,
hentai,
porn,
xxx,
Phim sex,
tiktok download,
MÚSICA MP3,
Ludacris And Queen Latifah Movie,
How Many Belts Does Devin Haney Have,
Versace Pendant,
How Long Does It Take To Get A Cat Neutered,
Anastasia Knight,
Rb Salzburg Vs Chelsea F C Stats,
F 35 Lightning Ii Top Speed,
Pornos It,
Rabies Vector Species,
Hedges Direct,
Finales Nba,
Forcefields Shoe Toe Box Crease Protectors,
Pro Football Jerseys,
Billy Price,
Ring Fit Adventures,
Boston Red Sox Record,
phimsex,
Marc Jacobs Womens Shoes,
orgia,
Plaza Premium Lounge Orlando Reviews,
New Jan 6th Footage,
Active Duty Service Member,
Is Subway Closing Down,
International Friendly Matches Today,
9527 Westheimer Rd Houston Tx 77063,
Proximo Juego De Cuba En El Clasico Mundial De Beisbol,
2023 Playoff Standings,
Hot Topic Canada,
Www Delta Com,