Σειρά διμερών επαφών θα έχει ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κος Παύλος Γερουλάνος  από 1 έως 4 Μαΐου σε Σαουδική Αραβία,  Αμπού Ντάμπι και Ντουμπάι. Στο επίκεντρο των συναντήσεων είναι η ανάδειξη των αναπτυξιακών ευκαιριών που υπάρχουν στη χώρα μας, η προσέλκυση επενδύσεων αλλά και η προώθηση του ελληνικού τουρισμού και πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 1 Μαΐου θα συναντηθεί διαδοχικά με τον πρίγκιπα Salman Κυβερνήτη του Ριάντ, τον πρίγκιπα Turki Al Faisal  Διευθυντή του Κέντρου Ερευνών King Faisal  για Ισλαμικές Σπουδές και τον Abdulaziz Khoja Υπουργό Πολιτισμού και Eνημέρωσης.

Την Κυριακή, 2 Μαϊου θα μεταβεί στο Αμπού Ντάμπι όπου θα συναντηθεί με τον Η.E.Sheikh Nahyan bin Mubarak Al Nahyan Υπουργό Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας.

Την Δευτέρα,  3 Μαΐου θα συναντηθεί με τον  Η.Ε. Sheikh Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan Πρόεδρο της Τουριστικής Αρχής Αμπού Ντάμπι και Πρόεδρο της Αρχής Πολιτισμού και Κληρονομιάς του Αμπού Ντάμπι και στη συνέχεια με  τον  H.E. Abdel  Rahman Bin Mohammed Al Owais Υπουργό  Πολιτισμού, Νεολαίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης της UAE και Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου UAE  για τον Τουρισμό και τις Αρχαιότητες.

Την Τρίτη, 4 Μαΐου ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κος Παύλος Γερουλάνος θα μεταβεί στο Ντουμπάι για την ταξιδιωτική έκθεση Arabian Travel Market. Εκεί μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Τουρισμού  και Εμπορικού Marketing του Ντουμπάι Η.Ε. Κhalid Bin Sulayem, καθώς και με tour operators.