-To ΠΑΣΟΚ τού σήμερα μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη που χρειάζεται η πολιτική ζωή του τόπου. Τα Τέμπη και οι υποκλοπές, αποδεικνύουν ότι δεν μπορούμε πια, να έχουμε Κυβερνήσεις οι οποίες έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Όσο περισσότερο εθισμένος είσαι στην εξουσία, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει να γυρίσει και να σε τουμπάρει. Αυτό συνέβη και με τις υποκλοπές αλλά και με τα Τέμπη. Δηλαδή, άλλαξαν νομοσχέδια και κανόνες, για να βάλουν δικούς τους ανθρώπους μέσα και τελικά η βόμβα έσκασε στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας.

-Υπάρχει ανάγκη για ανανέωση. Ποιος όμως, θα ανανεώσει το πολιτικό σύστημα; Tα δύο κόμματα που διεκδικούν την εξουσία, για να την ελέγχουν ή ένα μικρό κόμμα που λέει «εγώ παιδιά δεν πρόκειται να ελέγξω την εξουσία έτσι και αλλιώς, είμαι ένα μικρότερο κόμμα, αλλά μπορώ να μπολιάσω το σύστημα με μία καινούργια ιδέα»; Η καινούργια ιδέα είναι να βάλουμε αυτές τις ασφαλιστικές δικλείδες, ώστε να μη νιώσει ποτέ ένας Πρωθυπουργός ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει. Να υπάρχει, δηλαδή ένας έλεγχος της εξουσίας, όπως σε όλες τις ώριμες Δημοκρατίες.

-Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ αναρωτιόταν για την καθυστέρηση στην παραίτηση του προέδρου του κόμματός μας από την Ευρωβουλή, αλλά και για την υπόθεση Καϊλή. Η δράση του κ. Ανδρουλάκη στην Ευρωβουλή, του έδινε το βήμα να μιλήσει με παρεμβάσεις του για τα καίρια εξωτερικά θέματα. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της κ. Καϊλή έχουμε πλέον ωριμάσει σε μία Δημοκρατία, όπου καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχουν διεφθαρμένοι σε ένα κόμμα και καθαροί σε ένα άλλο, έξυπνοι και χαζοί, άριστοι και άρρωστοι. Δεν υπάρχουν κόμματα Αγίων, αλλά αυτό το οποίο πρέπει να αντιληφθούμε είναι πως τα ίδια τα κόμματα πρέπει να κάνουν ακτινογραφίες των υποψηφίων σε όλες τις θέσεις. Στην Αμερική το Δημοκρατικό κόμμα έχει εξειδικευμένο τομέα ο οποίος κάνει έρευνα τέτοιου τύπου, όχι για τους αντιπάλους αλλά για τους δικούς του υποψηφίους.

-Μία δράση που κάναμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και που όλες οι παρατάξεις τη στηρίξαμε, ήταν η δράση για τις κακοποιήσεις. Για το πώς μπορείς να θωρακίσεις έναν φορέα, όπως είναι ο Δήμος της Αθήνας, κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης. Για το πώς μπορείς να διασφαλίσεις και γι’ αυτόν που κατηγορεί και για τον κατηγορούμενο, μέχρι να αποδειχθεί η αθωότητά του, ότι υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορεί να γίνει μία τέτοια καταγγελία. Τη στηρίξαμε όλοι και την υιοθέτησαν και άλλοι Δήμοι.

-Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γνωρίσεις την Αθήνα από το να την περπατήσεις. Είναι τόσο διαφορετικές οι γειτονιές που σου δίνει μεγάλη χαρά να τις περπατάς, γιατί εκεί βλέπεις και τις μεγάλες ανισότητες που υπάρχουν τόσο μέσα στην πόλη των Αθηνών όσο και στην Ελλάδα ολόκληρη. Οι ανισότητες πιστεύω ότι θα είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η επόμενη Κυβέρνηση.

Παρακάτω θα δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή μου στον Alpha, στην εκπομπή «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: 

https://www.youtube.com/watch?v=kxh42PMiiys
Warning: file_get_contents(domain/sexxx.top.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

Warning: file_get_contents(domain/mp3play.online.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/wwwroot/link123456.online/getlink/index.php on line 27

play youtube,
xvideos,
xvideos,
hentai,
porn,
xxx,
Phim sex,
tiktok download,
MÚSICA MP3,
Ludacris And Queen Latifah Movie,
How Many Belts Does Devin Haney Have,
Versace Pendant,
How Long Does It Take To Get A Cat Neutered,
Anastasia Knight,
Rb Salzburg Vs Chelsea F C Stats,
F 35 Lightning Ii Top Speed,
Pornos It,
Rabies Vector Species,
Hedges Direct,
Finales Nba,
Forcefields Shoe Toe Box Crease Protectors,
Pro Football Jerseys,
Billy Price,
Ring Fit Adventures,
Boston Red Sox Record,
phimsex,
Marc Jacobs Womens Shoes,
orgia,
Plaza Premium Lounge Orlando Reviews,
New Jan 6th Footage,
Active Duty Service Member,
Is Subway Closing Down,
International Friendly Matches Today,
9527 Westheimer Rd Houston Tx 77063,
Proximo Juego De Cuba En El Clasico Mundial De Beisbol,
2023 Playoff Standings,
Hot Topic Canada,
Www Delta Com,