Αθήνα, 04 Ιανουαρίου 2019

«Ολοκληρωμένη πολιτική αλληλεγγύης του δήμου για όσους έχουν ανάγκη»

Επίσκεψη Παύλου Γερουλάνου στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων

Τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου (ΚΥΑΔΑ), εργαζόμενους αλλά και ωφελούμενους για τον τρόπο και τα μέσα με τα οποία ο δήμος Αθηναίων υποστηρίζει χιλιάδες συμπολίτες μας. 

Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών, όπως ανέφερε η Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ κα Ελένη Κατσούλη, προσφέρονται τρόφιμα, είδη ρουχισμού, πρώτης ανάγκης αλλά και φάρμακα σε χιλιάδες οικογένειες.

Ο Παύλος Γερουλάνος, κατά την επίσκεψή του δήλωσε: «Το έργο των ανθρώπων του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Με τρόπο υποδειγματικό στέκονται δίπλα στους δημότες που δοκιμάζονται σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Η δουλειά που γίνεται εδώ είναι κρίσιμο να ενισχυθεί και να αποτελέσει μέρος μιας ολοκληρωμένης πολιτικής αλληλεγγύης. Μόνο έτσι ο δήμος μπορεί να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και να συμβάλει στην ουσιαστική κοινωνική επανένταξη όσων έχουν βρεθεί στο περιθώριο».