Αθήνα, 05 Ιανουαρίου 2019

«Οι Αθηναίοι ζητάμε να έχουμε βήμα, να ακούγεται η φωνή μας – Αυτό ακούω σε κάθε γειτονιά, αυτό θέλω να κάνω και την επομένη των εκλογών»

Με δράση στη γειτονιά του Ερυθρού Σταυρού συνέχισε τον διάλογο με τους κατοίκους της Αθήνας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος. Κάτοικοι και καταστηματάρχες μίλησαν μαζί του για τα ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και για το πώς οι ίδιοι οι πολίτες μπορούν να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη βελτίωσή της.

«Αν οι πολίτες δουν τον δήμαρχο να προχωρά μπροστά, θα τον ακολουθήσουν» είπε ο Βαγγέλης. «Πρέπει, όμως, πρώτα να ασχοληθεί με τα καθημερινά» ζήτησε η Άννα. «Στην οδό Βλαχάκη τα νερά λιμνάζουν χειμώνα – καλοκαίρι, στην οδό Δάσιου, στη Θωμά Νικήτα τα φρεάτια δεν καθαρίζονται». «Στη Σεβαστουπόλεως καθαρίζουμε τα λούκια στους δρόμους με κρεμάστρες» είπε η Ελένη, ιδιοκτήτρια φαρμακείου. «Εμείς κόβουμε τα επικίνδυνα κλαδιά όταν οι υπηρεσίες αδυνατούν να ανταποκριθούν. Και κινδυνεύουμε να βρεθούμε υπόλογοι. Όσο για τον φωτισμό, τις τελευταίες 20 μέρες οι λάμπες του δρόμου δεν λειτουργούν».

Στο τέλος της δράσης ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε: «Δεν είναι τυχαίο αυτό που εκφράζουν όσοι συναντάμε στους δρόμους της πόλης. “Θέλουμε να έχουμε βήμα, να ακούγεται η φωνή μας”, μου είπε σήμερα η Κατερίνα. Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει τη δουλειά του αλλά να έχει και τους πολίτες κοντά του. Αυτό ακούω σε κάθε γειτονιά, αυτό θέλω να κάνω και την επομένη των εκλογών”.