Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2018

Στη Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου και την πλατεία Αμερικής συνέχισε τις δράσεις του στις γειτονιές της Αθήνας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος

Στη Λέσχη Φιλίας του Αγίου Ελευθερίου και την πλατεία Αμερικής βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της πόλης.

«Ο Δημήτρης, στα 93 του χρόνια, μιλώντας μας με χαμόγελο για μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, μας θύμισε ποια είναι τα σημαντικά, εκείνα που μας βοηθούν να ξεπερνάμε τις καθημερινές δυσκολίες», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος στη Λέσχη Φιλίας του Αγίου Ελευθερίου.

Στην πλατεία Αμερικής, οι καταστηματάρχες εστίασαν στο αίσθημα του φόβου που έχει αλλάξει τη ζωή των κατοίκων αλλά και την ανάγκη να ανταποκρίνονται ταχύτερα οι υπηρεσίες του δήμου σε ζητήματα καθημερινότητας. Πάγιο αίτημα της περιοχής, η αποκατάσταση του Πάρκου της οδού Κύπρου.

Στο τέλος της δράσης ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε: «Η Μαρία, που μένει στην οδό Κορθίου στα Πατήσια από επιλογή, επειδή αγαπά την Αθήνα, μία συμβουλή μου έδωσε “Παύλο, κάντε πρώτα πράξεις και μετά ελάτε να μιλήσουμε για οράματα”. Αυτό λένε οι κάτοικοι σε όλες τις γειτονιές, αυτή είναι η προτεραιότητά μας».