• Το ΠΑΣΟΚ δείχνει εδώ και καιρό να έχει εδραιώσει δημοσκοπικά μία συμπαγή εκλογική βάση. Αυτό είναι εφαλτήριο για να πάμε παρακάτω.
  Όταν έχουμε δύο κόμματα που δεν εμπνέουν επαρκώς για να κυβερνήσουν αυτοδύναμα, μας δίνεται η ευκαιρία, εκφράζοντας έναν λόγο προοδευτικό, να προχωρήσουμε μπροστά.
  Αυτός ο λόγος έχει αρχίσει και εκφράζεται. Και κάθε φορά που ο Νίκος Ανδρουλάκης τοποθετείται, αυτό συζητιέται, διότι αφορά. Έτσι το ΠΑΣΟΚ θα αρχίσει να μιλάει ξανά στις καρδιές του κόσμου.
  Ο κόσμος θέλει να ακούσει για την ακρίβεια θέλει να ακούσει για τα εθνικά θέματα, θέλει να ακούσει για το μέλλον του τόπου, θέλει να ακούσει πως αυτά τα χρήματα που έρχονται από την ΕΕ δεν θα πάνε πάλι σε 10 νοματαίους, αλλά θα μοιραστούν σωστά στην κοινωνία για να ξαναγίνει η κοινωνία μας και πάλι δημιουργική.
 • Είμαι από τους ανθρώπους που από την αρχή λέγαμε και το λέει και ο πρόεδρός μας σήμερα, ότι καμία σκιά δεν θα μείνει στο ΠΑΣΟΚ.
  Το έλεγε και η Φώφη Γεννηματά.
  Δεν υπάρχει τίποτα πιο χυδαίο σε μία δημοκρατία από ένα κόμμα το οποίο αποφασίζει ότι θα παρέμβει στη δικαιοσύνη και θα χρησιμοποιήσει τη δικαιοσύνη για πολιτικό όφελος.
  Αυτό το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει καταγραφεί πια, έχει τελειώσει.
  Όταν οι πολιτικοί αποφασίζουν να βασιστούν εμμονικά πάνω σε κάποια θέματα για να δημιουργήσουν εικόνες, σημαίνει ότι τα επιχειρήματά τους έχουν τελειώσει.
  Σημαίνει ότι έχουν αφυδατωθεί από πολιτικά επιχειρήματα και το μόνο που τους μένει είναι να τραβηχτούν από τα μαλλιά τους.
  Αυτό είναι καταστροφικό για την πολιτική. Κατεβάζει την πολιτική σε ένα πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο.

https://youtu.be/09DFvvW7Kik