Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα με έντονο πρόγραμμα. Βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές. Μέρες όλο και πιο γεμάτες, όλο και πιο έντονες καθώς πλησιάζουμε στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Μέρες γεμάτες σκληρή δουλειά, με πολλές συνεντεύξεις, ανοιχτές συζητήσεις με τους πολίτες και δουλειά με του συνεργάτες μου.

Το πρωί βρέθηκα στην τηλεόραση του SKAI, στην πρωινή εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, μιλώντας για τις εκλογές της κυριακής, τα προβλήματα της Ελλάδας και της Αθήνας, αλλά και τις θέσεις μου για το πως μπορεί το κράτος να λειτουργήσει.

Ακολούθησε επίσκεψη στον ΕΦΕΤ και συνάντηση με τους εργαζόμενους και λίγο αργότερα συνεντεύξεις στον 9,84 και Real FM.

To μεσημέρι είχα την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθώ στο στούντιο του in.gr σε μια ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση και ενθουσιάστηκα από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αλλά και την ουσιαστική συζήτηση που κάναμε μαζί. Ετοιμάζουμε με την ομάδα μου και απαντήσεις για όλες εκείνες τις ερωτήσεις που δεν προφτάσα να απαντήσω.

Νωρίς το απόγευμα βρέθηκα στο Κολωνάκι σε μια συνάντηση με πολίτες και φίλους για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

Μια ώρα αργότερα στα ΕΛΤΑ της οδού Αριστοτέλους, είχα μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους εργαζομένους πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επιστρέφοντας στο πολιτικό μου γραφείο, είχα την ευκαιρία να συζητήσω και να αφιερώσω ποιοτικό χρόνο με πολίτες και εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Πριν από λίγη ώρα τελείωσε η συνέντευξη που έδωσα στο ΡΑΔΙΟ 9. Αργότερα θα βρεθώ στην Καισαριανή, σε συζήτηση για το πως η πολιτική μπορεί να αλλάξει την εικόνα της Αθήνας και της Ελλάδας.