“Για μας κάθε γειτονιά της Αθήνας είναι κέντρο. Η Πατησίων είναι ένας δρόμος με έντονους συμβολισμούς. Εδώ μπορείς να βρεις, από τη μία άκρη ως την άλλη, από την Κηπούπολη ως την Ακρόπολη, αποτυπωμένη την ιστορία της Αθήνας. Κατά μήκος της, υπάρχουν γειτονιές που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και είναι ένα στοίχημα για μας να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να δούμε ξανά την Πατησίων να ζωντανεύει, ειδικά τώρα που σιγά-σιγά επιστρέφουν στα πατρικά τους εδώ στα Πατήσια νέοι και νέες αλλά και γονείς με παιδιά”.

“Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που παλεύει. Λέω μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι θα γεμίσω τα ψηφοδέλτια μου με ανθρώπους που παίρνουν το 1595 του Δήμου. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν πολλή φασαρία και καλά κάνουν. Άρα τα συμβούλια της γειτονιάς μπορούν να φτιαχτούν από αυτούς που έχουν αυτή τη διάθεση να συμμετέχουν. Τα συμβούλια της γειτονιάς σού δίνουν τη δυνατότητα να ιεραρχήσεις και να καλείς τον Δήμο να σου διορθώσει αυτά για τα οποία υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη”.

“Εμείς θέλουμε αυτές οι εκλογές να μην κομματικοποιηθούν και να μην πολωθούν όπως θα γίνει με τις βουλευτικές. Προφανώς θα υπάρξει πόλωση, αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο, δεν χρειάζεται εκπρόσωπο κόμματος. Σήμερα, εγώ κατεβαίνω με τη στήριξη πολιτικών δυνάμεων, αλλά η δύναμη που έχουμε ξεκινήσει να μαζεύουμε είναι μεγάλη γιατί αρχίζουμε και τραβάμε την προσοχή των Αθηναίων που θέλουν ν’ αλλάξουν την πόλη τους. Αυτοί που μας στηρίζουν είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι το κόμμα τους δεν μπορεί να τους επιβάλλει δήμαρχο, δεν λένε ότι βρέξει χιονίσει θα στηρίξω έναν από τα δύο κόμματα”.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου στον Σταύρο Διοσκουρίδη στην Popaganda.gr