Αθήνα, 17 Απριλίου 2019

Επίσκεψη Παύλου Γερουλάνου στη Λαϊκή Αγορά της Πλατείας Κολιάτσου στα Πατήσια

Τη λαϊκή αγορά της Πλατείας Κολιάτσου στα Πατήσια επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του ‘’Αθήνα Είσαι Εσύ’’.

Μια εμβληματική περιοχή της Αθήνας, η οποία σύμφωνα με τους κατοίκους της, σήμερα βιώνει ημέρες εγκατάλειψης.

Ο Παύλος Γερουλάνος συζήτησε με τους κατοίκους της γειτονιάς που έκαναν τα ψώνια της εβδομάδας αλλά και με τους εργαζόμενους της αγοράς.

‘’Χρειαζόμαστε τον δήμο στο πλάι μας. Θέλουμε να μπορούμε να βρούμε απλές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας’’, είπε η κ Μαρία, κάτοικος της περιοχής,  στον Παύλο Γερουλάνο τονίζοντας την αναγκαιότητα της παρουσίας του δήμου στην περιοχή.

‘’Μια τόσο ιστορική περιοχή, που αποτελούσε σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους επί δεκαετίες, σήμερα χρειάζεται περισσότερη φροντίδα από πότε. Περισσότερο σεβασμό στον δημόσιο χώρο, περισσότερη ασφάλεια. Το βράδυ αν περπατήσετε στον ίδιο δρόμο, στην πλατεία Κολιάτσου, θα τον δείτε σχεδόν άδειο. Χρειαζόμαστε βοήθεια από τον Δήμο, με φώτα που επιτέλους θα λειτουργούν’’ είπε ο κ Γιάννης, κάτοικος της περιοχής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, περπάτησε με τους κατοίκους που έκαναν τα ψώνια τους στην αγορά και δεσμεύτηκε να επιστρέψει ξανά στη γειτονιά τους, δίνοντας απτές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.