Αθήνα, 26 Δεκεμβρίου 2018

Στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος την ημέρα των Χριστουγέννων  ο Παύλος Γερουλάνος

Με τους ήρωες της καθημερινότητάς μας, τους Πυροσβέστες, που είναι στο καθήκον ακόμα και τις μέρες που όλος ο κόσμος είναι με τις οικογένειές του, επέλεξε να περάσει το πρωινό των Χριστουγέννων ο Παύλος Γερουλάνος, στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πυροσβέστες καλωσόρισαν τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και τον κέρασαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα που είχε προσφέρει εθελόντρια του Πυροσβεστικού Σώματος στο τραπέζι. Η συζήτηση ξεκίνησε από τα συνήθη περιστατικά που αντιμετωπίζουν τις γιορτινές μέρες οι βάρδιες των πυροσβεστών. Στη συνέχεια έγιναν αναφορές στα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Σώμα σε προμήθειες και εξοπλισμό, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όπου αναγκάζονται πολλές φορές να πληρώνουν από την τσέπη τους για να αντικαταστήσουν χρήσιμα εργαλεία για τη δουλειά τους, αλλά και στην ανάγκη να περνάει η γνώση από τους παλιότερους στους πιο νέους πυροσβέστες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την ώρα που δίνουν τη μάχη για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Φεύγοντας, ο Παύλος Γερουλάνος ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος που παρέχουν υπηρεσίες στη χώρα και στους πολίτες ανήμερα των Χριστουγέννων μακριά από τους δικούς τους. «Εύχομαι Χρόνια Πολλά στην Πυροσβεστική αλλά και σε κάθε εργαζόμενο στις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες και στις Ένοπλες Δυνάμεις, που τέτοιες μέρες είναι στο καθήκον για όλους εμάς, μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σας ευχαριστούμε όλους, έναν-έναν ξεχωριστά και τις οικογένειές σας για το έργο που μας προσφέρετε, είναι πολύτιμο».